مناقصة لاشغال وظيفة مدير وحدة النهوض بلشبيبة | مجلس محلي شعب

טלפון : 04-9951200   פקס: 049883479

הודעת דרושים

מכרז פומבי

בהתאם לצוו המועצות המקומיות ( נוהל קבלת עובדים לעבודה ) תשל"ז -1977- סעיף 11 פרק חמישי , נמסרת בזה הודעה על משרה פנויה :

תואר התפקיד :  מנהל  היחידה  לקידום  נוער – היל"ה .

היקף המשרה :  100%   .

דירוג ודרגה : חינוך  חב'  ונוער -  B.A

תיאור תפקיד : אחראי  על  מכלול  הנושאים  לטיפול  בנוער  מנותק  ברשות  המקומית.  מכין  תכנית  עבודה  שנתית  בהתאם  למדיניות  הרשות  המקומית  ואחראי  לביצועה.  דואג  לתיאום  ולשיתוף  פעולה  של  מכלול  הגורמים  והשירותים  העוסקים  בחינוך  ובטיפול  בנוער  מנותק ברשות.

מגייס,  מנהל  ומפעיל  את  צוות  העובדים  ביחידה  לקידום  נוער  ומבצע  שינויים  במערך  כוח  האדם  של  היחידה  על  פי  צרכים  משתנים. אחראי  לשמירה  על  סודיות,  לאבטחת  המחשבים  והציוד  של  היחידה  לקידום  נוער. מנהל  את  תקציב  היחיחדה  לקידום  נוער  ופועל  להשגת  משאבים  ממקורות  חוץ.  פועל  לפיתוח  ולהתמקצעות  מתמדת  של  צוות  העובדים  של  היחידה.  אחראי  לפיתוחן  ולביצוען  של  תוכניות  טיפוליות/חינוכיות  לנוער  מנותק  ביישוב. אחראי אדמיניסטרטיבית ומקצועית על  עבודת  המדריכים  לקידום  נוער  ביחידתו. במידת  הצורך,  מדריך  ומנחה  אישית  וקבוצתית,  תוכניות  לבני  הנוער  המצויים  באחריותו,  בפעילויות  המתקיימות  ביישוב  או  מחוץ  ליישוב,  כגון :  מחנות,  קורסים  וסמינרים.

פועל  בשיתוף פעולה  עם  גורמים  מטפלים ,  מוסדות  עירוניים וממשלתיים ועם  ראש  תחום  קידום  נוער  במחוז,  ליישום  המדיניות  של  מינהל  חברה  ונוער-  תחום  קידום  נוער. פועל  בשיתוף  פעולה  עם  הממונים  עליו ברשות  ובהתאם להנחיותיהם,  ועל  פי  מדיניות  אגף א'  לחינוך  ילדים ובני  נוער  בסיכון,  במשרד  החינוך.

דרישות התפקיד

השכלה: תואר  ראשון  באחד  מהתחומים  הבאים :  קידום  נוער, עבודה  סוציאלית, חינוך, פסיכולוגיה, קרימינולוגיה,  מדעי ההתנהגות,  מינהל  חינוכי /ייעוץ חינוכי/ חינוך מיוחד.

הכשרה :

עמידה  בקורס  לניהול  יחידות  לקידום נוער  או  קורס ייעודי  לניהול  שירותים  לנוער  בסיכון  במהלך  השנתיים  הראשונות  בתפקיד.

ניסיון :

5  שנות  ניסיון  בתחומים  הבאים:  טיפול,  ניהול  וארגון,  הכנת  תכניות  והפעלת  פרוייקטים,  תכנון  וניהול  תקציב,  הנחיית  צוות.

כישורים  אישיים:

יכולת  ניהול  וארגון

יכולת  תכנון  וניהול  תקציב

יכולת  ניהול  משא  ומתן

יכולת  לשיתוף  פעולה  ולעבודת  צוות

יכולת  ליצירת  קשר  חיובי וקיום  יחסי  אנוש  תקינים

יכולת  לראייה  חברתית  וקהילתית  כוללת

יכולת  עמידה  בלחצים

יכולת  ביטוי  בכתב  ובעל  פה

ידיעת  אנגלית:  יכולת  ונכונות  לעבוד  בשעות  בלתי  שגרתיות.

רישיון  לעיסוק  בתפקיד :

רישיון  הוראה מטעם  משרד  החינוך  או רישיון  עובד  חינוך  תו  שלוש  שנים  בתפקיד

בקשות למכרז יש להגיש עד יום  ה'   04/04/2019   שעה  14:00

טפסים להגשת הבקשות אפשר להשיג במשרדי הרשות המקומית בכתובת שעב

איש הקשר לעניין מכרז זה הינו:  מזכיר המועצה  , סאלח פארס  ,

טלפון     04-9951200

המכרז נכתב  בלשון זכר , אך מופנה לגברים ונשים כאחד .

בכבוד  רב

מחמוד  בוקאעי