מנהל יישובי למאבק באלימות | מועצה מקומית שעב

המועצה המקומית  שעב

טל' : 04-9951200  פקס': 04-9883439

מכרז פומבי

בהתאם  לצוו  המועצות  המקומיות  ( נוהל  קבלת  עובדים  לעבודה) תשל"ז – 1977- נמסרת  בזה הודעה  על  משרה  פנויה:

תואר  המשרה:   מנהל  יישובי  למאבק  באלימות  סמים  ואלכוהול

( מנהל  תחום  מניעת  אלימות  ופשיעה)

היקף  המשרה :  100%

דירוג  ודרגה :  לפי  הסכם  ולפי  הנחיות  המשרד  לביטחון  פנים.

תאור  התפקיד:  המנהל  היישובי  של  הרשות  הלאומית  לביטחון  קהילתי  ברשות  המקומית  מוביל  ומתאם  את  המאמצים  לבנייה  ולבסיסו  של  תשתית  יישובית  הרלוונטית  להתמודדות  עם  בעיות  פשיעה,  אלימות,  סמים  ואלכוהול.  המנהל  היישובי  בונה  ומבסס  את  התשתית  הישובית  באמצעות  ארגון,  תיאום  וריכוז  של  פעולות  מוניציפליות  וקהילתיות  המכוונות  למניעה  ולהתמודדות  אפקטיבית  עם  בעיות  של  פשיעה,  אלימות,  סמים  ואלכוהול.

כפיפות:

כפיפות  מנהלתית  לראש  הרשות  או  למנכ"ל.

כפיפות  מקצועית  לגורמי  המקצוע  במשרד  לבט"פ .

השכלה:

בעל  תואר  אקדמי,  רצוי  במדעי  החברה/מדעי  ההתנהגות/עדיפות  לקרימינולוגיה/עבודה  סוציאלית/מדעי התנהגות/סוציולוגיה/מדעי המדינ, שנרכש  במוסד  על  ידי  המועצה  להשכלה  גבוהה,  או  שקיבל  הכרה  מהמחלקה  להערכת  תארים  אקדמיים  בחוץ לארץ .

שפות :  ערבית , עברית  ואנגלית

יישומי  מחשב:  היכרות  עם  תוכנות  ה – OFFICE'  אינטרנט

ניסיון  מקצועי/ניהולי:   ניסיון  בפרויקטים  חברתיים  חינוכיים  או  בעבודה  קהילתית,  עדיפות  לניסיון של  4  שנים  לפחות

ניסיון  ניהולי של  שנה  לפחות  בניהול/או  ריכוז  שני עובדים לפחות  במערכת  רב  תחומית

מקום  מגורים:   תושב  היישוב  או  מתגורר  בסמוך

העדר  עבר  פלילי

העדר  רישום  עבירות  מין .

בקשות למכרז  הנ"ל  יש  להגיש  עד  יום    14/03/2019 שעה 12:00  על  ידי  מר  סאלח  פארס  מזכיר  המועצה בצירוף  קורות  חיים  ותעודות  ומסמכים  דרושים.

טפסים  להגשת  הבקשות  ניתן  להשיג   במשרדי  המועצה  .

המכרז  נכתב  בלשון זכר  אך  הוא  מופנה  לגברים  ולנשים  כאחד.

בכבוד  רב

מחמוד  בוקאעי