הכנת תוכנית בניין ערים למתחם " שכונה מזרחית " - שעב | מועצה מקומית שעב

מועצה מקומית שעב

מכרז מס'  2018/ 07

הכנת תוכנית בניין ערים למתחם  " שכונה מזרחית " - שעב

1. מועצה מקומית שעב מזמינה בזאת הצעות למתן שירותי תכנון מלאים, כולל צוות יועצים כפי שיפורט במסמכי המכרז לרבות שכ"ט ליועץ קרקע, לשמאי, למודד למדידת השטח המתוכנן ותשלום אגרות לקבלת אישורי המשרדים ו/או התאגידים למיניהם. המועצה תתקשר בהסכם לתכנון השכונה המזרחית עם מציע אחד שהוא אדריכל ויהיה ראש צוות התכנון ומנהלו ( להלן "המציע" ), ואשר יהיה אחראי בפני המועצה בכול הקשור להצעה זו ובהמשך, במידה ויבחר, לשירותי התכנון במלואם.
  2. העבודה תעשה בשני שלבים:

א.      שלב א': הכנת ובדיקת התכנות המלווה בפרוגרמה לפי סעיפים 5.1-5.5 עמוד 79 ( מנהל תכנון והנדסה/אגף אדריכל ראשי – תכנון שלד, תב"ע ובינוי ופיתוח בקנ"מ 1:500 – תהליכים, שירותים, תעריפים ונהלים ) ולפי הנחיות התכנון של משרד השיכון.

ב.      שלב ב': הכנת תוכנית מפורטת תב"ע בהתאם לתוצאות שלב א'.

הצעת המחיר תתייחס לשני השלבים בנפרד, ההצעה לשלב ב' תהיה אופציה להגדלת חוזה המתכנן לאחר סיום שלב א' ובהתאם לשביעות הרצון מצוות התכנון בתום שלב א'.

1. רשאים להשתתף במכרז:

א.      אדריכל/חברה רשומים במשרד הבינוי והשיכון במאגר המתמחים בקבוצת האדריכלים – אדריכל תב"ע 1:500 בתת התמחות של 500-1000 יח"ד.

ב.      אדריכל/חברה עם ניסיון מוכח בהכנת של לפחות 3 תוכניות בנין ערים בהיקף ותכולת של 500-1000 יח"ד ואשר לפחות 2 מהתוכניות אושרו להפקדה ב-5 השנים האחרונות, ולפחות אחת מהתוכניות כללה הכנת נספחי בינוי ופיתוח בקנ"מ 1:500.

ג.        אדריכל/חברה רשום ורשוי כדין, בעל ידע וניסיון בתכנון תוכניות דומות, בתכנון ערים , בתהליכים סטטוטוריים, בחוק התכנון והבניה התשכ"ה 1965 ובתקנות שתוקנו לפיו, בנהלי עבודה מול משרד הפנים ומשרד השיכון. בנוסף המציע הינו בעל ניסיון בעבודה מול רשויות מקומיות, משרדי ממשלה ומוסדות תכנון.

ד.      על האדריכל להוכיח ניסיון בתכנון עבור המגזר הערבי והכרה בצרכיו של המגזר.

ה.      על האדריכל/החברה להיות עוסק מורשה וכן אישור על ניהול ספרים במע"מ ובמס הכנסה כחוק.

1. שאלות ו/או הבהרות בקשר למכרז זה, יש לפנות למהנדס המועצה מר גאלב סעד דין באמצעות הדואר האלקטרוני ghalib5@walla.co.il  . יש להעביר את השאלות ו/או ההבהרות עד יום שלישי תאריך 2.10.2018   בשעה 14:00 . תשובות תינתנה במרוכז ותימסרנה לכול המציעים, ויהיו חלק בלתי נפרד מתנאי המכרז. כול מציע יצרף להצעתו את השאלות ואת התשובות חתומות על ידו.
  2. להבטחת קיום הצעתו על המציע להוציא ולצרף ערבות בנקאית אוטונומית ע"ס  25  אלף ₪  בתוקף עד  20/12/2018

1. ההצעה תוגשנה במעטפה סגורה עם כל המסמכים הנדרשים וירשם עליה " הצעה להכנת תוכנית בניין ערים למתחם  " שכונה מזרחית " - מכרז מס' 07/2018 ".

1. ניתן לקבל את מסמכי המכרז  במשרדי  המועצה  בשעות העבודה הרגילות ו/או בבקשה מסודרת למהנדס המועצה מר גאלב סעד דין באמצעות הדואר האלקטרוני ghalib5@walla.co.il   עד יום שלישי תאריך 25.9.2018 בשעה 16:00.

1. המועד האחרון להגשת ההצעות יום שני  תאריך 8.10.2018  שעה 14:00 .

ההצעות תוגשנה ידנית ויוכנסו לתיבת המכרזים.

1. המועצה שומרת לעצמה את הזכות לבטל את ההזמנה ואת הזכות לצאת בהזמנה חוזרת להציע הצעות חוזרות ו/או לא לחתום ו/או לא לבצע כולו או מקצתו, ו/או לשנות את החוזה בכול שלב לפני או אחרי בחירת החוזה עד לחתימתו הסופית. וזאת בהתאם לשיקול דעתה הבלעדית והמוחלטת, כאשר למציעים לא תהיה כלפי המועצה כול תביעה ו/או דרישה ו/או טענה מכול סוג שהוא בעניין זה.
  2. אין המועצה מתחייבת לקבל את ההצעה הזולה ביותר או כל הצעה אחרת. ההצעות יבחנו גם על פי קריטריונים של איכות וחדשנות התכנון.
  3. המועצה שומרת לעצמה הזכות לבטל את המכרז בכללותו או כול חלק ממנו, ולא תהיה למציע הזכות לתבוע ו/או לבקש ו/או לדרוש ו/או לקבל כול פיצוי כתוצאה מכך.

בכבוד רב,

פייסל שחיבר