مدير الخدمات الاجتماعية | مجلس محلي شعب

המועצה המקומית שעב

טלפון : 04-9951200   פקס: 049883439

מכרז פנימי/חיצוני

בהתאם לצוו המועצות המקומיות ( נוהל קבלת עובדים לעבודה ) תשל"ז -1977-, נמסרת בזה הודעה על משרה פנויה :

היחידה : שירות פסיכולוגי חינוכי  .

תואר המשרה  :  מנהל שירות פסיכולוגי חינוכי.

היקף המשרה :    50%   .

דירוג ודרגה : פסיכולוגים .( 40 – 38)

תיאור תפקיד: מתווה מדיניות פסיכולוגית חינוכית ברשות המקומית בהתאם להנחיות שפ"י (השירות הפסיכולוגי ייעוצי של משרד החינוך( ולצרכי הרשות המקומית ובכפוף לדין הקיים. אחראי לניהול, הפעלה, פיתוח מקצועי ומנהלי של השירות הפסיכולוגי החינוכי ברשות לצורך קידום ומתן שירותי בריאות נפש למערכת החינוך ולקהילה בשגרה ובחרום .

השכלה ודרישות מקצועיות : 1) בעל תואר "מוסמך" ומעלה בפסיכולוגיה רצוי בפסיכולוגיה חינוכית או בפסיכולוגיה קלינית של הילד מהארץ או מחו"ל שהוכר על ידי וועדת הרישום של משרד הבריאות ומשרד החינוך כשווה ערך לתואר הניתן בישראל .

2) רישום בפנקס הפסיכולוגים של משרד הבריאות

3) בעל תואר מומחה בפסיכולוגיה חינוכית עדיפות לפסיכולוג חינוכי מומחה - מדריך .

תנאי סף :

ניסיון מקצועי: ניסיון מוכח בשירות פסיכולוגי חינוכי במשך 6שנים לפחות

ניסיון ניהולי: עדיפות לבעל ניסיון מוכח בהובלה מקצועית ברמת שפ"ח ו/או ברמת שפ"י מחוזית / ארצית(.  עדיפות לבוגרי/ לומדי הכשרת מנהלים של שפ"י.

דרישות נוספות  שפות- עברית ואנגלית ברמה גבוהה. יישומי מחשב- היכרות עם תוכנות ה-OFFICE.

רישום מקצועי- רישום בפנקס הפסיכולוגים בהתאם לסעיף 12 לחוק הפסיכולוגים

רישום פלילי- היעדר הרשעה בעבירת מין, בהתאם לחוק  למניעת העסקה של עברייני מין במוסדות מסוימים, תשס"א- 2001   .

מאפייני העשייה הייחודיים בתפקיד:

א. עבודה מול גורמים רבים ברשות ומחוצה לה.

ב. עבודה תחת לחץ.

ג. ייצוג הרשות בפורומים מקצועיים.

כפיפות: כפיפות מנהלתית: מנהל אגף חינוך.

כפיפות מקצועית: פסיכולוג המחוזי במשרד החינוך

בקשות למכרז יש להגיש עד יום  27/02/2018   שעה  14:00

טפסים להגשת הבקשות אפשר להשיג במשרדי הרשות המקומית בכתובת שעב

איש הקשר לעניין מכרז זה הינו:  מזכיר המועצה  , סאלח פארס  ,  טלפון04-9951200

המכרז נכתב  בלשון זכר , אך מופנה לגברים ונשים כאחד .

בכבוד רב

פייסל שחיבר